Χωρίσματα

Ψευδοροφές

Γύψινες Διακοσμήσεις

Θερμοπροσόψεις
Κατασκευές


H εταιρεία Κυριακίδης και συνεργάτες από το 1989 δραστηριοποιείται στο χώρο της εσωτερικής αλλά και εξωτερικής δόμησης με γυψοσανίδα και τσιμεντοσανίδα προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Ειδικεύεται, στις εφαρμογές γυψοσανίδας, τσιμεντοσανίδας και ψευδοροφής ορυκτών ινών. 

Η πολύχρονη εμπειρία, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες – τεχνίτες και η υπευθυνότητα που μας διακρίνει, εξασφαλίζουν το άρτιο τεχνικά και εικαστικά αποτέλεσμα.

Η εταιρεία Κυριακίδης στηρίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες που αντιπροσωπεύουν και την φιλοσοφία μας:

Ποιότητα / Συνέπεια / Κόστος 

Στην πολύχρονη εμπειρία μας καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σοβαρό και αξιόλογο πελατολόγιο που συνεχίζει να μας εμπιστεύεται για την τεχνική μας επάρκεια αλλά και για τις ανταγωνιστικές τιμές που σε συνδυασμό με την συνέπεια στις παραδόσεις των έργων καθιστούν την εταιρεία Κυριακίδης τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη ή εργολάβο.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με έμπειρους αρχιτέκτονες και διακοσμητές καθώς και διαφόρων ειδικοτήτων τεχνικούς (ηλεκτρολόγοι-μπογιατζήδες κλπ) προκειμένου να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.


Αναλαμβάνουμε και το πιο μικρό μερεμέτι .

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική. Γυψοσανίδες σε Αθήνα, Βύρωνα, Χαλάνδρι, Υμηττό, Καισαριανή, Παγκράτι, κέντρο Αθήνας, Κουκάκι, Πλάκα, Κολωνάκι, Ζωγράφου, Πατήσια, Κολωνό, Περιστέρι, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Χολαργό, Μαρούσι, Κηφισιά, Ψυχικό, Φιλοθέη, Νέα Ερυθραία, Άνω Λιόσια, Ίλιον,  Πεντέλη, Αγία Παρασκευή, κ.ά.

Γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, οροφές γυψοσανίδας, χωρίσματα γυψοσανίδας, ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας, ράφια και βιβλιοθήκες από γυψοσανίδα, επένδυση τζακιού με πυράντοχη γυψοσανίδα, άνθυγρες γυψοσανίδες, πυράντοχες γυψοσανίδες, ορυκτές ίνες. 

Κατασκευές γυψοσανίδας σε Αθήνα, Παλλήνη, Παιανία, Γέρακα, Νέα Μάκρη, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Λαύριο, κ.ά.

Τοποθέτηση ψευδοροφής ορυκτών ινών, οροφής γυψοσανίδας και χωρισμάτων γυψοσανίδας στο Μέγαρο Μουσικής, στο Δημαρχείο Βουλιαγμένης, στο Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών, τοποθέτηση ψευδοροφής ορυκτών ινών, οροφής γυψοσανίδας και χωρισμάτων γυψοσανίδας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος", στη Γεωγραφική υπηρεσία στρατού , στο ίδρυμα για το παιδί Παμμακάριστος στη Νέα Μάκρη , στο παιδιατρικό ινστιτούτο ΠΑΙΔ.Ι.  στον ¨Αγιο Στέφανο Αττικής , στην CRC Χρονόπουλος , στη  Γραμμή  Α.Ε. Κοσκωτάς, κ.α.